Vriend,

 

De tijd vliegt. Ook voor de Urban Country Club.
Als creatieve ondernemers hebben we in oktober het “hart van het onderwijs” gevonden in Rotterdam. Niet iedereen kon daarbij zijn. Daarom de hoogtepunten voor jou op een rij. Kies eruit wat je interessant vindt. Maar dat is niet alles... de volgende actie staat al weer op de rol... en jouw hulp hebben we daarbij nodig.

 

BELOFTE MAAKT SCHULD

Er wordt veel beloofd in de wereld. Partners beloven elkaar trouw. Met nieuwjaar belooft half Nederland te gaan stoppen met drinken en actief te gaan sporten. En ook bedrijven beloven – na de crisis – beterschap. Wat zijn de nieuwe beloftes? Is de tijd van 'overpromise, underdeliver' voorbij? Wat beloven financiële bedrijven anno nu? Gouden bergen? Wat beloven wijkontwikkelaars? Prachtwijken? Wat belooft de stad Rotterdam? Creatieve kenniseconomie?

 

AAN JOU DE VRAAG: ALLE VALSE BELOFTES VERZAMELEN!!

Zie je (op straat, in de krant of ...) een belofte die niet waar gemaakt kan worden, maak er een foto van en post ‘m op urbancountryclub.nl bij alle valse beloftes verzamelen of stuur je inzending per e-mail. Van alle input gaan wij een videocompilatie maken. Voor op TV, op Youtube, maar natuurlijk ook door jou te gebruiken bij je nieuwjaarsreceptie.

Doe je mee? Leuk! Laten we er iets moois van maken.


Groeten,

Dennis Lohuis
Rini Biemans
Harold Smits
Luc Beurskens


 
 
 
Alle Valse Beloftes Verzamelen

Alle Valse Beloftes Verzamelen

Oproep  |   27 november 2009  |  1144x gelezen

Veel beloftes die gedaan worden, kunnen niet worden waargemaakt. Wij willen een compilatie maken van valse beloftes, voor op TV, Youtube en ieders nieuwjaarsbijeenkomst... Zie je een valse belofte? Maak er een foto van en post 'm hier. Thanks!

Leerlingen van de toekomst (Rotterdamse onderwijs)

Leerlingen van de toekomst (Rotterdamse onderwijs)

Video  |   08 oktober 2009  |  1264x gelezen

"Het is niet altijd even gemakkelijk om je droom te realiseren". Niet voor leerlingen, maar ook niet voor leraren. Najoua Bijjir, Peter Witjes, Yonca Yazici en Laura de Groot laten zien hoe zij als leerling hun droom verwezenlijken. Justien Marseille interviewt leraren over eigentijds lesgeven.

Inspirerend Management & Onderwijs

Inspirerend Management & Onderwijs

Video  |   05 oktober 2009  |  1622x gelezen

"De docent op een school is net zo belangrijk als de teamleider bij een club als Nationale-Nederlanden". Michel Verwoest geeft leiding aan 850 medewerkers en gaat op zoek naar de overeenkomsten en verschillen tussen leraren en teamleiders. De visie van Michel Verwoest, afgezet tegen die van Gerard Soetman, directeur van de beste VMBO van Nederland.

Imago van het Onderwijs

Imago van het Onderwijs

Video  |   03 oktober 2009  |  1718x gelezen

"Er wordt veel gezeurd over en in het onderwijs, vooral over het VO en het MBO. Dat is funest voor het imago", zegt Andy Mosmans, directeur van de ARA Groep. Marieke van der Weiden legt de focus op het imago van de docent zelf. Een presentatie van Marieke als Juf Truus.

Hart voor Onderwijs: De toekomst

Hart voor Onderwijs: De toekomst

Video  |   29 september 2009  |  1765x gelezen

Beleidsmakers, docenten en leerlingen aan het woord! In dit filmpje o.a. Justien Marseille en Alje Bolsma aan het woord en nemen we een kijkje op diverse scholen, zoals de Traverse.